.
News Image

Extra concert Indochine in Paleis 12

De groep komt ook op 3 november naar ons land.


13, het nieuwe album van Indochine, is een van de bestverkopende platen dit jaar en ook de bijhorende concerttournee is een groot succes. De 13 Tour lokte al meer dan 340.000 toeschouwers naar verschillende uitverkochte concertzalen. Zo wist Indochine de Parijse AccorHotels Arena al tot vier keer toe tot de nok te vullen. Wegens de enorme vraag naar tickets, kondigt de groep dan ook een bijkomend concert aan. Indochine trakteert zijn publiek in deze 13 Tour op een buitengewoon concert.

De toeschouwers komen voor de bandleden op de eerste plaats en kunnen rekenen op grootse concerten met betaalbare plaatsen.



De concerten van Indochine zijn steevast goed voor onvergetelijke, sfeervolle momenten boordevol energie, denk maar aan de Meteor Tour in 2010 (toen Indochine als eerste Franse band het Stade de France mocht vullen) en de Black City Tour in 2013 (goed voor twee volle Stades de France en meer dan 800.000 toeschouwers). De ticketverkoop start op vrijdag 23 februari om 10 uur op ticketmaster.be.