.
News Image

Exclusiviteitscontract Jan Van Looveren

Jan Van Looveren tekent 3-jarig exclusiviteitscontract bij Warner Bros ITVP België.


Warner Bros en Jan Van Looveren zullen de volgende 3 jaar hoofdzakelijk nieuwe programma’s ontwikkelen en buitenlandse formats adapteren voor de Vlaamse televisiemarkt. We denken al na over een nieuw programma met Jan voor Eén. Jan blijft daarnaast beschikbaar voor eventuele vervolgseizoenen van de succesreeks “Voor Hetzelfde Geld, klinkt het bij Warner Bros.



Jan Van Looveren: “Ik ben zeer dankbaar dat Warner Bros België en ik op een bijna organische manier tot deze samenwerking zijn gekomen. Het gevoel zat van bij de eerste gesprekken goed. Ik ben ongelooflijk blij met de mogelijkheden die Warner Bros mij geeft. Ik kijk uit naar de samenwerking met het talent van de ploeg van Warner Bros België. Mijn ideeën voor een aantal tv-formats krijgen hier de beste kans om open te bloeien.”



Tom De Baerdemaeker, managing director Warner Bros ITVP België: Ik kijk er enorm naar uit om Jan de volgende jaren als collega te kunnen begroeten. Met zo’n brede glimlach kan de dag alleen maar goed beginnen. Jan heeft de voorbije jaren in verschillende genres aangetoond dat hij een breed publiek aanspreekt met zijn warme persoonlijkheid en met zijn aparte zin voor humor die altijd om de hoek loert. Bovendien heb ik kunnen vaststellen dat Jan ook achter de schermen barst van de creatieve ideeën, die we graag samen willen doorontwikkelen tot programmavoorstellen. Met deze samenwerking onderstrepen wij graag nog eens expliciet dat de focus van Warner Bros in België volledig op lokaal talent en bij kwalitatieve Vlaamse content ligt.