.
News Image

Eva Pauwels naakt op straat

Komt het ooit nog goed met Eva Pauwels?


Eva Pauwels kwam in het verleden te pas en te onpas in de media. Vooral het weekblad Story maakte er lange tijd een sport van om alle grote verhalen over de ex van Jacques Vermeire te brengen. Vorig jaar leek Eva Pauwels terug op het rechte pad te zijn. Ze kreeg een relatie met een zakenman en Eva Pauwels was er heilig van overtuigd dat hij de ware was. Eindelijk zat het weer mee met Eva Pauwels. Maar mooie liedjes duren niet lang en deze zomer raakte bekend dat haar grote liefde eigenlijk een crimineel was. Ze deed toen haar verhaal in Tv Familie.



Eva Pauwels vertelde deze zomer dat ze weer eens de verkeerde man aan de haak sloeg. Haar laatste verovering was naar zijn eigen zeggen een rijke wat oudere zakenman. Tijdens de eerste nacht zag ze wel al meteen dat de man in kwestie een enkelband droeg. Volgens Eva Pauwels was het een echte crimineel. Ze hadden slaande ruzies. Naar eigen zeggen kreeg Eva uiteindelijk meer slaag dan eten van hem. De verliefdheid verblindde haar volledig. Zolang hij haar niet meesleurde in zijn drang naar drank en in de criminaliteit was het al lang goed. Niet alleen verkeersovertredingen had haar ex op zijn palmares staan, maar er waren ook vechtpartijen bij.



Dat liet Eva Pauwels echter niet meteen afschrikken. Eerst vond ze het wel cool wat hij allemaal had gedaan. Zelfs nadat hij haar een huwelijksaanzoek deed, kwam er geweld aan te pas. Op een gegeven moment zette hij haar letterlijk het mes op de keel. Pas later kwam Eva Pauwels er achter dat hij helemaal geen rijke zakenman was en dat het weer een man was die van haar wou profiteren. Maar de liefde gaat en komt bij Eva Pauwels en de “crimineel” waarover Eva Pauwels het eerder had, zou weer de grote liefde van de mediavrouw zijn. De buren van Eva Pauwels slaan een noodkreet.



Die noodkreet slaan ze in de Kattestraat te Aalst. Eigenlijk zou het ook de Katerstraat kunnen zijn want Eva Pauwels zou regelmatig dronken in de Kattestraat rondlopen. Haar buren vertellen in Tv Familie dat Eva Pauwels dringend professionele hulp nodig heeft. Pauwels zou de fles trouw blijven en regelmatig dronken over straat lopen. “Een keer met een fles in de hand, een andere keer zelfs naakt. Ze houdt van aandacht, je hoort haar dikwijls van ver aankomen. Schrijnend hoe ze steeds weer afglijdt…” klinkt het in Tv Familie. Het drankgebruik ten huize Eva Pauwels zou enorm hoog liggen.



De cafés in Aalst zouden de deuren gesloten houden voor Eva Pauwels omdat ze haar rekeningen er niet kan betalen. De buren klagen steen en been over Eva Pauwels en de politie gaat er regelmatig langs. Eva Pauwels, het blijft een zorgenkind, zoveel is duidelijk.