.
News Image

Eva Daeleman stuurde pikante sms naar de verkeerde

Gelukkig is ze niet langer blond.


Eva Daeleman werd door gehaktballenkoning Wim Ballieu uitgenodigd in zijn restaurant Balls & Glory in zijn restaurant in Brussel. De twee deden mee aan Never Have I Ever in het VIJF-programma Summerproof. De deelnemers krijgen enkele vragen voorgesteld en hebben ze datgene wat op het papiertje staat wél gedaan, dan moeten ze een glaasje in één shot leegdrinken. Na enkele shots begint één en ander echter naar het hoofd te stijgen en worden de lippen losser.

In de aflevering met Eva en Wim was Wim de eerste die mocht drinken. Ik heb nog nooit voedsel gegeten van iemands lichaam. Wim gaf toe dat hij sushi at van een meisjeslichaam en het was naar aanleiding van zijn 30ste verjaardag. Eva was het volgende slachtoffer. Zij mocht drinken toen ze de vraag kreeg op ze ooit seks had op een openbare plaats. Blijkbaar was het een bos/park. Wim is op dat vlak een brave mens.

Eva en Wim hadden zin om alle glazen leeg te drinken toen ze de vraag kregen of ze ooit een one-night-stand hadden. Lalala, zongt Eva meteen toen ze naar het glas greep. Eva had er twee, Wim vertelde dat zijn aantal ook met een twee begon. Gevolgd door 2 nullen? vroeg Eva zich af. Wim stelde voor om er één nul af te doen.

Of Wim en Eva ooit een triotje gedaan hadden? Eva niet, Wim duidelijk wel. Ik hoop dat ik het nog kan lezen, grapte Wim bij het nemen van zijn volgende papiertje. Ik ben nog nooit in slaap gevallen tijdens de sex, klonk niet. Niet dus, maar wel twee seconden erna, vertelde Wim.

Er volgden nog enkele intieme vragen maar de klepper was toch wel de stelling Ik heb nog nooit per ongeluk een pikante sms gestuurd naar de verkeerde persoon. Eva moest de vraag zelfs helemaal niet horen en greep meteen naar het glas. Natuurlijk wel, klonk het. Ik verstuur geen pikantje sms, zei Wim. Eva verstuurde dus wel al een pikante sms, meerbepaald naar een vriendin.

Maar Eva tikte een andere bestemmeling in. Dat was heel génant. En ik stuurde de sms bijna naar mijn mama. Ik heb het wel op tijd gezien. Volgende vraag dan maar.

Ik heb nog nooit seks op het werk gehad. Eva niet want dat is volgens haar te tricky. Eva en Wim hebben ook nog nooit telefoonseks gehad. Laat ons ne keer bellen , reageert Wim. Zijn wij te saai? vraagt Eva zich hardop af.

Maar echt saai was de aflevering niet. Wim moest uiteindelijk de meeste glaasjes leegdrinken en Eva kwam met een verrassend voorstel: Ik zal u naar huis voeren. En weg waren ze.... Benieuwd of ze zich nog veel van die opname herinneren.

Bio van Eva Daeleman

Meer Over:

Eva Daeleman

Bio van Wim Ballieu