.
News Image

En ook deze acteur is weg bij Familie

Zorgt Bart ervoor dat Louise, Jelle én Trudy uit Familie verdwijnen?


De fans van Familie kunnen hun ogen niet geloven. Jens Gruyaert stapt uit Familie. De 15-jarige acteur speelde ruim tien jaar de rol van Jelle Van den Bossche is de populaire soap en stapt uit de reeks. Op donderdagavond 9 februari is de acteur voor het laatst te zien in Familie. Betekent dat dan ook meteen dat Bart, Trudy én Louise donderdag voor het laatste in de reeks te zien zullen zijn? Trudy wil met het gezin naar de Verenigde Staten verhuizen en het ziet ernaar uit dat dit ook effectief zal gebeuren. Of zal er nog iemand op het laatste moment die plannen dwarsbomen? Vragen waarop de kijkers van Familie wellicht heel binnenkort het antwoord zullen krijgen.



​Net voor de feestdagen had Jens Gruyaert zijn laatste draaidag voor Familie. Ik heb zelf gevraagd om te mogen stoppen met Familie, zegt de acteur vandaag in het weekblad Primo. Omdat ik meer tijd met mijn vrienden wou doorbrengen. Bijna al mijn vrije tijd ging op aan Familie,, er schoot nog maar weinig tijd over om andere dingen te doen. Ja, ik heb het gevoel dat ik veel miste. Dus heb ik gevraagd of ik eruit ko stappen. En dat kon, vertelt Jens in Primo.



​De acteur is opgelucht dat hij niet langer naar de set moet. Hij kan nu de dingen doen die zijn leeftijdsgenoten ook doen. Jens geeft in Primo aan dat hij wél vervangen zal worden. Volgens hem blijft Jelle dus in de soap maar is dat de waarheid of zet hij de kijkers mee op het verkeerde been? De toekomst zal het uitwijzen.