.
News Image

Elke Clijsters en Jelle Van Damme weer een koppel

Wat een verrassing!


Er gebeuren gelukkig ook leuke dingen in de wereld en ook die delen we met jullie. Jelle Van Damme heeft dinsdag bekendgemaakt dat hij en Elke Clijsters weer samen zijn. De strijd tussen die twee was nochtans bikkelhard, Elke diende enkele maanden geleden nog een klacht in tegen haar vroegere partner. Maar tijd heelt alle wonden, zelfs in die mate dat Elke en Jelle weer samen zijn.



Op Instagram schrijft Jelle Van Damme dat hij gelogen heeft én fouten gemaakt heeft. Om misverstanden en roddels te vermijden grijpt Jelle Van Damme de kans om enkele dingen uit te leggen. Dat doet hij maar één keer, nadien nooit meer.



“Ja, ik heb het verknald, ik heb gelogen, ik heb fouten gemaakt, ik heb iemand pijn gedaan en daarvoor neem ik alle verantwoordelijkheid op mij. Maar ik heb vooral geleerd van de fout die ik gemaakt heb”, schrijft Jelle op Instagram. Ik ben niet iemand die zich schaamt voor wat zijn verleden. Eigenlijk ben ik écht wel trots. Ik weet dat ik fouten gemaakt heb, nu ik er op terugkijk waren dat mijn grootste levenslessen. Niemand is perfect. We maken allemaal fouten. We zeggen ook verkeerde dingen. We vallen. We staan weer op. We leren. We gaan verder, we leven. Echte liefde keert altijd terug”, weet Jelle Van Damme. “Ik wil gewoon dat jij weet dat jij op het einde van de dag mijn schat bent. Jij bent het altijd geweest”, besluit Jelle op Instagram.



Elke Clijsters en Jelle Van Damme besloten in 2014 te gaan scheiden en dat na ruim zes jaar huwelijk. In het najaar van 2018 diende Elke Clijsters nog klacht in tegen Jelle omdat hij haar zou stalken. Elke schreef toen op Instagram gat Jelle haar zelfs ’s nacht bij haar huis zat op te wachten en zij kreeg ook berichten. Elke was toen triest en bang maar tegelijk ook kwaad. Dat de twee zich nu verzoend hebben is goed nieuws, wij wensen het koppel alle geluk van de wereld toe.


Bio van Jelle Van Damme en Elke Clijsters