.
Eline De Munck
maandag 30 november 2015

Eline De Munck is stinkend goed

Vanavond zendt TLC de documentaire Eline Gets Dirty uit waarin Eline zich 30 dagen lang niet waste. Stinkend goed!

Wat gebeurt er wanneer één van Vlaanderens meest stijlvolle bekende jongedames zich dertig dagen lang helemaal afkeert van het huidige schoonheidsideaal en zich niet meer wast en geen make-up draagt? Presentatrice, actrice en zangeres Eline de Munck vroeg het zich af en is voor TLC deze uitdaging aangegaan.

Op 26 augustus jl. is Eline gestart met dit ‘vieze’ experiment en tot 24 september wast zij zich niet meer en draagt zij geen make-up. Hoe vies wordt Eline tot ze voor het eerst weer de douche aan mag zetten en welke gevolgen heeft dat voor haar werk en haar dagelijkse sociale contacten? En wat blijft er over van Eline als alle lagen van uiterlijk vertoon verdwijnen? In de spraakmakende documentaire ‘Eline Gets Dirty’ volgen we Eline dertig dagen lang in deze mentale, fysieke én sociale uitdaging.

Eline Gets Dirty is maandag 30 november om 22:00 uur te zien op TLC.

Voor de Vlaamse kijkers beantwoordt Eline de Munck op maandag 30 november tussen 22:00-23:00 uur al jouw vragen over het experiment op Facebook. Ga naar facebook.com/TLCVlaanderen en stel jouw vraag onder de Q&A post. De leukste vragen en antwoorden worden ook op TV getoond tijdens Eline Gets Dirty!