.
Ghost Rockers
woensdag 26 oktober 2016

Elindo van Ghost Rockers heeft groot nieuws

Stapt Elindo uit Ghost Rockers?


Groot nieuws over Elindo Avastia, beter bekend als zijn personage Jimmy uit de tv-serie Ghost Rockers. De acteur plaatst vandaag zijn eerste video online op YouTube, met titel “Allez Elindo”. Hierin duikt hij onder in de Vlaamse cultuur en doet hij dingen die hij, in de afgelopen 3 jaar dat hij in België woont, nog nooit heeft gedaan. In de eerste video gaat de Nederbelg de uitdaging aan om Belgisch eten blind te proeven, dat door bekende Vlaming Wout Verstappen wordt meegebracht. Echter zal Wout, die Elindo een Belgische delicatesse voorschotelt er zelf ook aan moeten geloven. Als tegenprestatie zal Elindo namelijk ook een bijzonder Nederlands gerecht onder de cloche plaatsen.

Naast “Allez Elindo” zullen er in de komende weken nog meer video’s online komen met titels als; “In Duet Met”, waarin Elindo samen met bekende en onbekende vrienden uit het vak, musicalnummers ten gehore zal brengen, “#Selfieking”, waarin Elindo de uitdaging aangaat om de ultieme “Koning der Selfie’s” te worden en “#Badeend”, waarin hij de meest uiteenlopende challenges zal uitvoeren.

Benieuwd naar deze bijzondere avonturen? Op zijn gelijknamige YouTube-kanaal zal Elindo Avastia iedere woensdag om 16.00u een nieuwe video uploaden!



Praktische info:

o Iedere woensdag om 16.00u een nieuwe video.

o YouTube-Kanaal: https://www.youtube.com/c/ElindoAvastia

Bio van Ghost Rockers en Elindo Avastia

Bio van Wout Verstappen

Meer Over:

Wout Verstappen