.
News Image

Eigen programma voor Umesh Van Gaver

Bekend als Den Haldis uit De Biker Boys.
Dit voorjaar krijgt Umesh Van Gaver een gloednieuw programma op Eén. Umesh pop-up teevee is een half uurtje televisie met korte reportages die de kijker, volgens Umesh, niet mag missen. Zonder enige ervaring trekt hij daarvoor door Vlaanderen naar allerlei plekken waar op dat moment nieuws te rapen valt. Umesh Vangaver gaf een jaar geleden nog gestalte aan de onhandige fixer Haldis in De biker boys. Binnenkort is het tijd voor zijn eigen programma, een programma van Umesh.

In het programma Umesh pop-up teevee is Umesh ervan overtuigd dat er een echt kijkcijferkanon in hem schuilt. Hij maakt voor het programma, ongehinderd door enige ervaring, korte reportages die de kijker volgens hem moet gezien hebben. Maar dat loopt niet altijd van een leien dakje. Van Wetstraat-journalist tot undercover-reporter, van gameshow-host tot doorwinterde karakteracteur, Umesh doet het allemaal. Met zijn eigen captatiewagen rijdt hij naar waar het nieuws zich afspeelt.

Met vele goede bedoelingen begint Umesh aan elk reportage, maar onderweg struikelt hij al snel over zijn eigen enthousiasme en de uitwerking is helaas niet altijd geslaagd. Maar er mag geen twijfel over bestaan: Umesh gaat het maken. Over enkele jaren heeft Umesh zijn eigen zender en is Umesh pop-up teevee de norm. Of dat hoopt hij toch.

Umesh pop-up teevee is een programma van Koeken Troef! voor Eén.

Bio van Umesh Van Gaver

Meer Over:

Umesh Van Gaver