.
News Image

Eerste tv-veldrit van het jaar in Neerpelt, live op VIER

Goed nieuws voor de liefhebbers, en dat zijn er veel...
De zon schijnt nog volop en modder en vriestemperaturen lijken nog veraf. Maar de dagen worden stilaan korter, de wegwielrenners hunkeren naar vakantie en commentatoren Philippe Maertens, Geert Wellens en Erwin Vervecken sparen hun stembanden. Want op zaterdag 27 september staan alle veldrittoppers aan de start in de eerste tv-cross van het jaar in Neerpelt. Niels Albert zal er zichzelf niet opvolgen, hij staat er in de materiaalpost zijn manschappen van Vastgoedservice-Golden Palace te coachen.

Sven Nys kan in Neerpelt al een eerste keer testen of hij dit seizoen de concurrentie nog de baas kan. Die concurrentie bestaat uit Klaas Vantornout, Philip Walsleben en Kevin Pauwels. En youngsters Tom Meeusen en Lars van der Haar zijn ondertussen geen outsiders meer en zouden stilaan op het toppunt van hun kunnen moeten zijn.

Soudal Grote Prijs Neerpelt, zaterdag 27 september, vanaf 17u, live op VIER met commentaar van Philippe Maertens en Erwin Vervecken. Chris Mannaerts is de man in het veld.

Bio van Philippe Maertens en Erwin Vervecken