.
News Image

Eerste Pop Up Live schot in de roos

Vergeet Vlaanderen Muziekland, hier is Pop Up Live!


Vrijdagavond werd in Lommel de eerste aflevering van Pop Up Live opgenomen. Het nieuwe muziekprogramma van Eén gaat een hele zomer lang langs op diverse locaties in Vlaanderen. Gastheer Peter Van de Veire presenteert de avond aan elkaar en heeft telkens heel wat artiesten bij waarvan er enkele meerdere liedjes mogen brengen. Zo zagen we een Vlaamse versie van onder andere Rihanna en Prince en hoorden we bijvoorbeeld ook de echte Belle Perez & Bustamante, Laura Omloop, Slongs Dievanongs, Ian Thomas, Jebroer, Gene Thomas en Stan Van Samang. In het verleden was Vlaanderen Muziekland in Lommel en telkens het programma in Lommel was, was het broeierig warm. Het zag er lang naar uit dat dat met Pop Up Live niet het geval zou zijn maar het was toch lekker warm in Limburg. De eerste opname vloog voorbij maar gelukkig was er ook nog Bart Kaëll die na de opname nog een optreden gaf.

Wij hebben alvast genoten van de eerste opname. Gemist? Niet getreurd want de uitzending is op zondagavond 6 juli aanstaande.

Meest recente foto’s van Peter Van de Veire, Eén, Belle Perez, Laura Omloop, Slongs Dievanongs, Ian Thomas, Jebroer, Gene Thomas, Stan Van Samang en Rihanna: