.
News Image

Eerste Nederlandstalige single voor Aïssa

Ze werd ontdekt door eerste succesmanager van Dana Winner.


Aïssa kunnen we een nieuwe naam in de Vlaamse showbusiness noemen. De bijna 38-jarige zangeres heeft al vele watertjes doorzwommen en leerde als kind al muziekinstrumenten te bespelen. Later won ze ook een aantal danswedstrijden. Vanaf 2013 werd de passie om als zangeres op het podium te staan steeds groter. Ze haalde zelfs de finale van de wedstrijd 'New Talent', waabij ze werd begeleid door een live orkest.



Vorig jaar kwam Aïssa in contact met Jos Eerdekens, die destijds succesvol was als manager bij de eerste succesjaren van Dana Winner. De samenwerking met dat management mondde op het einde van 2017 uit in een kerstalbum met tien zeer gekende klassieke kerstnummers. Er volgde met Mary's Boy Child een single met bijhorende videoclip.

Deze maand lanceerde Aïssa Jij Bent Mijn Alles en dat is meteen haar eerste Nederlandstalige single. De clip, die werd opgenomen in discotheek Versuz te Hasselt staat sinds 11 januari op YouTube op het kanaal van Zangeres Aïssa. Op 18 januari was deze clip voor het eerst te zien bij Ment Tv..

Het uptempo meezingnummertje gaat over de intense strijd tussen gevoelens van oprechte liefde en toch vrij willen blijven. Dit liedje is te downloaden via allerlei kanalen zoals iTunes, Spotify en Apple Music.



Aïssa verzorgde op 21 december 2017 een kerstconcert in de kerk van Heppeneert, samen met Salim Seghers. Op zaterdag 3 maart verzorgt zij het voorprogramma van de show vroeger & nu van John Terra in het Cultureel Centrum te Maasmechelen.



Tekst: Nico Vanaken