.
News Image

Echt Antwaarps Teater op pad met Kontente Venten

Vanaf 19 oktober spelen ze in vele theaters.


Momenteel speelt de voorstelling Kontente Venten nog tot en met zondag 15 oktober in de eigen zaal van het Echt Antwaarps Teater, Arenbergstraat 10 te Antwerpen. Er zijn voor een aantal voorstellingen nog wat kaarten beschikbaar voor mensen die er op de valreep graag bij willen zijn.

Geen nood echter voor wie er toch graag bij wil zijn maar om één of andere reden deze theatervoorstelling niet kan bijwonen. Vanaf donderdag 19 oktober tot en met zaterdag 25 november gaat het Echt Antwaarps Teater op pad met Kontente Venten. Zo zal er worden gespeeld in Oud-Turnhout, Scherpenheuvel, Boom, Beveren, Nijlen, het Nederlandse Terneuzen, Geraardsbergen, Heist-op-den-berg, Meise, Geel, Bree, Tienen, Machelen en Buggenhout.



Het verhaal

Door de opening van zijn nieuwe zaak 'Weg Beest', een speciaalzaak voor ongediertebestrijding met een persoonlijke touch, heeft Olav minder en minder tijd voor zijn vriendin Sofie. Zij begint te twijfelen aan de echtheid van hun relatie. Als Timmy, de beste vriend van Olav, ook nog eens de nodige aandacht van hem opeist neemt de achterdocht van Sofie met de dag toe. Overmand door vlagen van jaloezie besluit ze om 'Kontente Venten' in te schakelen. Een bureau dat, via een heel onorthodoxe manier, het koppel verschillende relatietests zal laten ondergaan. Heeft Olav echt geheimen voor Sofie of is zij het die zelf niet te vertrouwen is.



Kontente Venten in een blijspel van Ruud en Sven De Ridder met als acteurs Sven De Ridder, Brik Van Dyck, Maarten Bosmans en Joyce Beullens. Voor alle info kun je terecht op echtantwaarpsteater.be. Via EAT in uw buurt krijg je de informatie over alle speeldata van deze voorstelling in de andere theaters waar men te gast is.



Tekst: Nico Vanaken


Bio van Sven De Ridder, Brik Van Dyck, Maarten Bosmans en Joyce Beullens