.
News Image

Drukke zomer voor Nathalie Meskens

Meskens in motown op festivals.


Na voorgaande succesvolle tours zet Nathalie Meskens deze zomer haar nieuwe show, Meskens in Motown, verder. Een ode aan het legendarische platenlabel dat in de jaren ’60 en ’70 albums uitbracht voor supersterren als Marvin Gaye, Diana Ross en The Supremes. Samen met haar achtkoppige band brengt Nathalie Meskens een entertainende show waarin de ene soulklassieker na de andere de revue passeert! Deze zomer houdt ze onder andere halt op Genk On Stage, de Kanaalfeesten in Willebroek, de Gentse Feesten, Groot Verlof in Leuven, Zoutleeuw Zomert, Ronse Opscène en Maanrock in Mechelen.





Ook al was je toen nog niet geboren, toch klinkt de muziek van Motown je bekend in de oren en krijg je er onmiddellijk een nostalgisch gevoel bij. Motown kent namelijk meer hits dan de Beatles, de Stones en Elvis Presley samen.



Dat Nathalie Meskens veelzijdig is, mag je gerust een understatement noemen want bovenop acteren en presenteren, kan Nathalie ook nog eens zingen. Dat bewees ze onlangs nog in het programma Tegen De Sterren Op, waarin ze 100 jaar muziekgeschiedenis aan elkaar zong alsof het niets was.

Meskens heeft de beste muzikanten van Vlaanderen rond zich verzameld en neemt je op haar vrolijke en aanstekelijke manier mee in een show waardoor je zelf zingend en swingend terug naar huis gaat.



Hier staat Nathalie Meskens deze zomer:

23.06.2017 Genk On Stage, Genk

24.06.2017 Kanaalfeesten, Willebroek

16.07.2017 Gentse Feesten, Gent

21.07.2017 Groot Verlof, Leuven

19.08.2017 Zoutleeuw Zomert, Zoutleeuw

26.08.2017 Ronse Opscène, Ronse

27.08.2017 Maanrock, Mechelen