.
News Image

Draait Blind Getrouwd op fiasco uit?

Marjolein en Mike wonen niet langer onder één dak.


Het water tussen de koppels van Blind Getrouwd lijkt dieper en dieper te worden. Het ziet ernaar uit dat het derde seizoen van Blind Getrouwd een bijzonder moeizaam seizoen is en het is dan nog maar de vraag of er wel één koppel het experiment zal overleden. De achtste aflevering van Blind Getrouwd was er één waarbij de kijker niet echt een happy gevoel kreeg. Nu de koppels al meer dan een week samenwonen, denken sommige deelnemers steeds vaker aan het moment wanneer ze moeten beslissen of ze getrouwd blijven of niet. Dat moment ligt nog ver in de toekomst maar komt elke week wat dichterbij.



Lieve is er nog niet uit, zij mist nog wat chemie in haar huwelijk. “Maar wanneer is goed, goed genoeg? Dat is in elke relatie zowat de vraag. Wanneer is het goed genoeg of wanneer denk je “neen, ik moet nog iets beters zoeken”? En wordt het effectief nog beter als je blijft zoeken?”, vraagt Aljosja zich luidop af. Lieve voelt zich goed bij Aljosja maar zij mist de chemie die nodig is tijdens een relatie en dat is voor haar toch wel belangrijk. Voor Aljosja zijn die vijf weken te kort, hij wil zeker meer tijd maar vreest dat Lieve het zelf ook nog niet weet. Voor Lieve is het op en neer gaan van haar twijfels een struikelblok. Voor Lieve moet er één en ander gebeuren voor zij kan beslissen om met Aljosja samen te blijven. Aljosja moest voor enkele dagen naar het buitenland voor een trouwfeest en Lieve bleef thuis om hem wat ademruimte te geven.



Wendy beseft dat ze de eerste week van het samenwonen te veel gepiekerd heeft en niet hard genoeg heeft genoten. Ze wil meer haar best doen en ook Damiano doet zijn best voor zijn partner. Damiano ontvoert zijn Wendy naar de b&b waar hun trouwfoto’s werden genomen en dat is een gebaar dat Wendy écht wel weet te appreciëren. Maar tot daar het goede nieuws want buiten een knuffel ’s avonds voor het slapen gaan, is er weinig affectie. Wendy merkt wel dat Damiano er ondanks alles nog altijd voor wil gaan. Slaat de vonk tussen die twee alsnog over?



En Toon en Frie worden geconfronteerd met hun drukke agenda’s. “Dat is ons zwakke punt. En we beseffen dat we daaraan moeten werken, om meer tijd te kunnen maken voor elkaar”. Hun werk heeft echt wel een impact op hun relatie maar zij don wel hun best om tijd in hun agenda te reserveren. “Het is voor ons allebei belangrijk dat we samen dingen doen om onze relatie verder de evalueren”, reageert Frie.



Tim en Esther krijgen hun trouwfoto’s te zien. “Je ziet dat er toen al een klik was”, zegt het koppel. Esther en Tim komen goed overeen en voelen elkaar steeds beter aan en bij hen lijkt er geen vuiltje aan de lucht te zijn. Esther en Tim hopen dan ook dat ze binnen een jaar nog altijd samen zijn en liefst nog wat langer.



Mike en Marjolein zagen mekaar een kleine week niet. Eerst vertrok Marjolein op weekend voor haar werk en toen zij thuis kwam, nam Mike zijn koffers richting Zweden. Wat tijd zonder de partner, het zou het gemis misschien wel doen groeien. Na twee dagen vielen Mike en Marjolein van hun roze wolk. Er waren veel gelijkenissen maar naarmate de twee mekaar beter leerden kennen, werden ze ook met hun verschillen geconfronteerd. De genegenheid tussen de twee is weg. Dankzij de afwezigheid van Mike kon Marjolein één en ander op een rijtje zetten en haar hart luchten bij haar vriendinnen.



Marjolein en Mike gingen door een rollercoaster en voor Marjolein was één en ander best wel heftig. “Mike is geen foute mens, een toffe kerel, maar ik mis iets”, vertelt Marjolein aan haar vriendinnen. Na zes dagen is hun terugzien killer dan ooit. Het is duidelijk dat Marjolein Mike geen moment gemist heeft. Na een gesprek met Alexander is er maar één conclusie: Marjolein en Mike zijn geen match. Beiden zoeken iets anders bij een partner, zij communiceren op een andere manier en begrijpen elkaar telkens anders. Gezien de gespannen situatie besluiten Marjolein en Mike enkele dagen niet langer onder één dak te blijven wonen in de hoop om hun huwelijk toch nog een kans tot slagen te geven. Maar zal dat ook lukken of is dit het einde van hun leven als getrouwd koppel?