.
News Image

Doe de Happy Shake!

Ellemieke Vermolen brengt haar tweede kookboek uit. Een jaar na de uitgave van Ellemiekes familiekookboek is er een nieuwe passie in haar leven. Een fris, vrolijk en vrouwelijk ogend boekje over gezonde shakes en smoothies.

Ellemieke: “Ik ben altijd al bezig geweest met gezond eten. Maar sinds ik shakes en smoothies ontdekte, heb ik echt mijn ding gevonden. Ik wil laten zien dat er een shake bestaat voor iedereen, of je nu vrouw, man, sporter of kind bent. Puur, gezond en klaar in een handomdraai. Je voelt je mooier, energieker en meer in balans. Bovendien val je ervan af en hou je je lichaam in shape.”

Voorwoord van gezondheidscoach Ralph Moorman
Ralph: “Ellemieke Vermolen is er na een zoektocht achter gekomen wat de kracht is van pure en onbewerkte voeding, echte voeding dus. Groenten, fruit, zaden, bessen, noten in hun natuurlijke vorm zijn stuk voor stuk ‘echte voeding’.

Maar Ellemieke laat u ook kennis maken met ingrediënten die u waarschijnlijk nog niet goed kent: gedroogde bessen, algen, bijenpollen en tarwegras. Men noemt deze ingrediënten superfoods en ze worden vaak in gedroogde- of in poedervorm gebruikt.

Superfoods zijn pure en onbewerkte voedingsbronnen uit allerlei delen van de wereld die bekend staan aan het hoge gehalte van voedingsstoffen en kunnen naast de ‘echte voeding’ aan je bereidingen worden toegevoegd als extra energie boost. Gebruik ze met mate en varieer. In dit boek Happy Shake heeft Ellemieke een manier uitgewerkt om meer ‘echte voeding’ en superfoods te eten, namelijk in de vorm van shakes en smoothies.”

In Happy Shake verzamelt Ellemieke al haar kennis: welke groenten, fruit, noten, zaden, bessen en de superfoods goed zijn voor je lichaam en welke combineer je het best? Welke shakes helpen je met je weerstand, welke shakes geven je meer energie of doen je haar glanzen? Welke shakes kun je aan je kinderen geven? En vooral: hoe maak je shakes lekker?

In Happy Shake lees je 38 recepten in 7 hoofdstukken onder de benamingen ‘Detox’, ‘Beauty’, ‘Sport’, ‘Ontbijt’, ‘Energie’, ‘Weerstand’ en ‘Kinderen’. Zeker het bekijken waard!