.
News Image

Dit zijn de verleiders van Temptation Island

Maak kennis met Fabrizio, T, Gino, Andrea, Tomas, Tijs, Joshua en Matthew!


​Héél binnenkort start het nieuwe seizoen van Temptation Island op VIJF. En geen Temptation, zonder verleiders. Ontdek hier de vrijgezellen die de kunst van het verleiden als geen ander beheersen.



Fabrizio (25) uit Houthalen

Fabrizio: Mr. Cool Guy met een eigen tattoozaak. In het verleden wist Fabrizio vrouwen in een relatie steeds feilloos te verleiden. Trouw bestaat volgens hem niet meer, en dit zal hij bewijzen. Zijn troeven? Een gespierd lijf vol sexy tattoos en een luisterend oor. Hij valt op blonde vrouwen met blauwe ogen, maar eindigt toch steeds met een brunette.



Tijs (24) uit Laakdal

Tijs werkt als bouwvakker en is een vlotte, zelfzekere babbelaar. Hij beweert de afgelopen drie jaar zo’n 120 vrouwen voor zich gewonnen te hebben, en dit doet hij met zijn vlotte tong. Tijs babbelt de vrouwen letterlijk in zijn bed, zijn motto: “A shoulder to cry on becomes a dick to ride on”. Tijs valt op vrouwen die “one of the guys” zijn. Geen Barbietrutjes dus.



Joshua (20) uit Balen

Joshua is een sportieve, knappe jongeman met de ‘ideale schoonzoon-look’. Hij doet in zijn vrije tijd aan motorcross, maar wil graag doorbreken in de modellenwereld. Wanneer er geflirt moet worden, schakelt Joshua steeds zijn azuurblauwe ogen in. Zijn tactiek? Eerst bezinnen, dan bespringen. Een vrouw in een relatie vereist volgens hem immers een rustige aanpak.



Andrea (23) uit Maasmechelen

Andrea is een vlotte, grappige Italiaanse macho met een klein hartje. Hij is aan de slag als autotester, maar naast de werkvloer leeft hij Temptation Island. Zijn slaagkansen schat hij hoog in: volgens hem gaat hij met drie van de vier vrouwen aan de haal. Een bepaald type vrouw heeft hij niet. Ze worden wel allemaal mooier na twee glazen alcohol.



Gino (27) uit Den Haag

Gino - de mooiboy die van alle walletjes meesnoept - staat bekend als hartenbreker. Hij heeft moeite met monogaam zijn en is meestal snel uitgekeken op een vrouw. Iedere zaterdagavond is het voor Gino sowieso Temptation-tijd, volgens hem zou zijn deelname dus weleens voor leuk beeldmateriaal kunnen zorgen.



Tomas (23) uit Den Haag

Tomas is naast bootcamptrainer, ook student media, informatie & communicatie. Hij wordt naar eigen zeggen niet snel verliefd en gelooft niet in monogamie. Gelukkig is hij communicatief sterk en maakt hij graag plezier. De ideale Temptation-combo. Zijn tactiek? Speelveld verkennen, target kiezen, scherpstellen en tot het uiterste gaan.



Tireily (21) uit Zwolle

Tireily werd door een vriend ingeschreven als grap, maar wil zichzelf toch bewijzen als de ideale verleider. Hij ziet zichzelf als hét mannelijke totaalplaatje. Tireily is artiest, houdt van sport en gaat steeds voor de overwinning. Een vrouw verleidt hij door zo opvallend mogelijk naar haar te kijken, totdat ze er een beetje ongemakkelijk van wordt…



Matthew (26) uit Amsterdam

Matthew is administratief medewerker, maar beschouwt zichzelf daarnaast vooral als de Keizer van Temptation Island. Deze bad guy met een zachte kant heeft last van bindingsangst, maar komt uiterst zelfzeker en zelfs een tikkeltje arrogant voor de dag. Volgens hem is hij de ultieme verleider die de kunst van het zoenen volledig onder de knie heeft.