.
News Image

Dirk Cassiers stelt zijn nieuw album voor: Slower, Smaller, Happier

Op 22 februari is het zover.


Het nieuwe album 'Slower, Smaller, Happier' is een ‘pauzeknop’ in Dirk Cassiers’ druk bezette bestaan geworden. Een moment van zelfreflectie en terugblikken. De plaat zit boordevol nummers die je raken én die je aanzetten om te feesten. Het is een kruisbestuiving van stijlen geworden. Een mix van funk, pop, jazz en soul. In het gewone leven nog steeds Dirk Cassiers, maar op het podium en in de studio voortaan onder de nieuwe artiestennaam CASS.

Voor het schrijven van de songs werkte CASS samen met songwriters Babl en broer Jo Cassiers. Voor de productie ging hij in zee met producer Yannic Fonderie die er een groovy internationaal klinkende plaat van heeft gemaakt. Voor z'n live optredens laat CASS zich begeleiden door deze topmuzikanten: Jordi Geuns - Drums | David Thomaere - Keyboards | Erik Rademakers - Bass | Leendert Haaksma - Guitar | Steve Kashala - backing vocals.



Benieuwd hoe het klinkt? Kom dan naar de voorstelling van het nieuwe album op op 22 februari 2018 om 20u in De Shop in Antwerpen, inclusief live concert en release party met DJ Bobby Ewing.



Bestel hier tickets.


Bio van Dirk Cassiers

Meer Over:

Dirk Cassiers