.
News Image

Dikke buik voor Nuria uit Blind Getrouwd

Is Nuria zwanger?
Nuria en Stijn uit het VTM-programma Blind Getrouwd staan deze week op de cover van het weekblad Story. Dat de liefde tussen het enige overgebleven koppel uit Blind Getrouwd groot is, dat is geen geheim. Bijna niemand had er tijden of vlak na de eerste aflevering geld op durven inzetten dat het goed zou komen tussen die twee. Nuria zag een stijve hark als Stijn niet meteen zitten maar ze moest ja zeggen op de vraag of ze met hem wou trouwen. Dat was namelijk het opzet van het programma: trouwen met iemand die je nooit eerder gezien hebt en waarvan je zelfs niet weet of die al dan niet bij je zou passen.

Naarmate het programma vorderde, bleken Nuria en Stijn meer en meer raakpunten te hebben. Het koppel is ondertussen al 8 maanden samen. Die acht maanden zijn niet altijd even goed verlopen. Zoals ieder koppel hebben ook Nuria en Stijn wel eens woorden. Nuria en Stijn leren elkaar steeds beter kennen en dat zorgt voor de nodige ergernissen. Maar het is niet allemaal kommer en kwel lezen we in de Story van deze week. Nuria en Stijn gaan al een tijdje naar een relatietherapeut. Dat werd hen aangeboden door VTM en ze gingen maar wat graag op dat aanbod in. En daar hebben ze toch al wel één en ander geleerd.

Eén keer per maand gaan Nuria en Stijn bij de relatietherapeut langs en dan werpen ze alle puntjes op tafel waar ze vragen bij hebben. En steeds meer worden ze geconfronteerd met dezelfde opmerkingen van de relatietherapeut: dat ze goed bezig zijn. De kans is dan ook groot dat Nuria en Stijn voor eeuwig en altijd een koppel zullen blijven. En toch is er regelmatig één groot struikelpunt dat iedere keer weer het nodige stof doet opwaaien: wie zal de bob van dienst zijn en blijft nuchter? Nuria en Stijn drinken en feesten graag en als ze dan met hun tweetjes op de baan gaan, dan moet één van hen nuchter blijven.

Over één ding zijn Nuria en Stijn het wel eens: ze willen kinderen. En daarover doet Stijn in Story de volgende uitspraak: “We zijn allebei niet zo jong meer, dus we willen inderdaad geen tien jaar wachten, maar we willen onszelf ook geen druk opleggen. Of we er nu volgend jaar of binnen drie jaar aan beginnen, dat zien we wel.” Niet zo jong meer? Stijn is 38 en is tien jaar ouder dan Nuria maar zij is dus nog maar 28 jaar jong. Straf dat Stijn dat “niet zo jong meer” noemt zonder dat Nuria hem daarover aanpakt. En wat heeft Nuria te vertellen over kindjes?

Nuria wil absoluut kinderen maar ze wil de natuur z’n gang laten gaan. “Voor hetzelfde geld proberen we drie jaar zonder succes. Al zijn sommige mensen er van overtuigd dat ik al zwanger ben. Ik ben zeven kilo verdikt door te genieten van het leven en de liefde, en dat zie je vooral aan mijn buikje. Dus ik begrijp de reactie wel.” Nuria is van plan om iets aan die extra kilo’s te doen. Hoe ze dat gaat doen weet ze nog niet maar die zeven kilo gaat er niet af door enkel te zeuren, vertelt Nuria in Story.