.
News Image

Deze week in Thuis

Wat staat er allemaal te gebeuren in Thuis?


Maandag start de nieuwe week van Thuis en dit zijn de inhouden.



Inhoud maandag 20 februari 2017: Olivia besluit om haar twijfels de kop in te drukken. Paulien krijgt een aangetekend schrijven. Tamara loopt nerveus rond omwille van haar examen. Bob passeert in de Frens. Kobe heeft nieuwe ideeën voor de Withoeve.



Inhoud dinsdag 21 februari 2017: Toon wil zich afreageren en trekt zijn loopschoenen aan. Karin springt in de bres voor Paulien. Renzo heeft goede raad voor Bob. Emma komt overstuur thuis. Voor Jessica is het genoeg geweest. Ruben krijgt een nieuwe patiënt toegewezen.



Inhoud woensdag 22 februari 2017: Toon loopt op de tippen van zijn tenen. Bob is opnieuw bezig met een project. Ruben probeert een kwade Judith te sussen. Luc is helemaal niet content en gedraagt zich ernaar. Mayra en Ann keren dolenthousiast terug van hun citytrip.



Inhoud donderdag 23 februari 2017: Frank en Rosa zijn allebei om een andere reden nerveus. Waldek neemt een weloverwogen beslissing. Kaat zoekt steun bij Simonne. Femke krijgt goed nieuws. Ann confronteert Marianne met wat ze gehoord heeft.



Inhoud vrijdag 24 februari 2017: Leo wil een volledige check-up van zijn gezondheid. Het project van Bob kent zijn uitwerking. Waldek ontmoet Paulien. Dieter is jaloers. Frank en Luc vertrekken naar Valencia. Karin en Tom klinken op een geslaagde deal.