.
News Image

Deze week in Thuis

Sam krijgt een alarmerend telefoontje. Als dat maar goed komt....
Sam krijgt een alarmerend telefoontje. Als dat maar goed komt....

Aflevering 3611
Sam krijgt een alarmerend telefoontje. Tom heeft goed nieuws voor Marianne. Er zijn opnieuw spanningen tussen Jana en Lowie. Peggy spreekt Toon aan. Tussen Hélène en Tom worden de plooien stilaan gladgestreken. Judith zit met schuldgevoelens.

Aflevering 3612
Simonne en Nancy vinden dat de ruzie tussen Frank en Eddy lang genoeg heeft geduurd. Waldek verdrinkt in het werk. Marianne moet een zoveelste opdoffer verwerken. Sam is druk in de weer met een nieuwe opdracht.

Aflevering 3613
Peter doet Femke een voorstel. Tom stort in bij Peter. Nancy en Simonne hopen dat hun plan zal werken. Tim zit met enorme twijfels. Femke en Paulien zoeken een datum voor een fotoshoot. Marianne onderneemt actie.

Aflevering 3614
Lowie, Jana en Olivia leggen hun ruzie bij. Peggy krijgt raad van haar advocaat, maar zal ze die ook volgen? Wat houdt Yvette uren aan het televisiescherm gekluisterd? Marianne heeft hoop. Paulien geeft raad aan Femke.

Aflevering 3615
Marianne zoekt Geert op. Paulien tovert de privé van de Frens om tot fotostudio, maar de fotoshoot verloopt niet helemaal zoals gepland. Luc doet Waldek een voorstel. Jana mist haar vrienden en wil geen ruzie meer. Tim heeft alle puzzelstukjes samengelegd.