.
News Image

Deze week in Thuis

Zal Emma deze week boven water komen?
Er staat ons weer een heftige week te wachten in Thuis, de korte inhouden kan je terugvinden door dit bericht helemaal te lezen...

Aflevering 3606
Frank maakt zich zorgen om Peggy. Jana neemt afstand van Lowie en Olivia. Yvette wordt bedankt voor bewezen diensten. Judith is de wanhoop nabij; elke dag zonder Emma is een ware marteling. Tim blijft niet bij de pakken zitten. Ann opent opnieuw de praktijk.

Aflevering 3607
Waldek licht Peggy in over de brief die is toegekomen voor haar. Het is een belangrijke dag voor Marianne. Jana wil Lowie niet verliezen. Eddy moet babysitten op Lucas. De zoektocht naar Emma gaat voort.

Aflevering 3608
Danny gaat tot het uiterste om Emma te vinden en zet Geert onder druk. Lowie zet Jana op haar plaats. Marianne verneemt dat zij niet de enige is die in het ziekenhuis ligt. Met Judith gaat het van kwaad naar erger. Tim vindt een doorbraak in de zaak rond Emma. Peggy blijft vechten.

Aflevering 3609
Tim is ervan overtuigd dat hij op een juist spoor zit. Marianne heeft het moeilijk. Een confrontatie tussen Toon en Peter loopt uit de hand. Paulien krijgt een verrassend telefoontje. Sam heeft goed nieuws voor Lowie. Jana is woedend op Luc.

Aflevering 3610
Er is een personeelstekort in de Zus & Zo. Marianne krijgt nieuwe informatie over Geert. Adil is kwaad op Toon. Tims doorzettingsvermogen wordt beloond. Yvette probeert de jongeren te verzoenen. Mayra steunt Ann.