.
News Image

Deze week in Thuis

Er is iemand slechtgezind.

Aflevering 3561
Judith heeft een zware taak te volbrengen. Waldek zijn geweten speelt op en hij wil zijn verhaal aan iemand kwijt. Jana krijgt steun van iedereen. Er komt een tip binnen bij Tim over het lopende onderzoek. Emma en Stan voelen zich schuldig.

Aflevering 3562
Rosa vertelt Waldek dat ze een oplossing heeft gevonden voor hem. Femke en Peter moeten er even tussenuit. Marianne wil moeite doen om de vrede binnen het gezin terug te krijgen. Bram verwerkt opnieuw een teleurstelling. De politie wil Mayra spreken. Lowie, Olivia en Jana verkennen het studentenleven.

Aflevering 3563
Ann twijfelt over de oprechtheid van Mayra. Bram beseft dat hij het anders moet aanpakken. Hij krijgt een voorstel van Sam. Tom troost Stan. Er komt Judith nieuwe informatie over Kurt ter ore. Simonne is naar de medische keuring geweest. Emma neemt een beslissing.

Aflevering 3564
Marianne zoekt toenadering tot Mayra. Judith wil haar kinderen beschermen. Bram heeft een antwoord klaar voor Sam. Toon steunt Peggy ten volle. Jens skypet met zijn vader; het wordt een emotioneel gesprek. Ook voor Emma is het geen gemakkelijke tijd, maar gelukkig vindt ze troost bij een vriend.

Aflevering 3565
Jens is slechtgezind. Judith besluit dan toch de waarheid te vertellen. Voor Ann en Mayra is er goed nieuws. Toon schept op over wat hij Peter gelapt heeft. Bram doet Jana een voorstel. Marianne neemt een belangrijke beslissing.