.
News Image

Deze week in Sturm der Liebe

Theresa is in shock wanneer ze de plannen van Doris te weten komt.

1446
Theresa maakt Peter duidelijk dat ze van Konstantin houdt. Toch laat zijn liefdesverklaring haar niet los. André beseft dat Doris bezwarende informatie over hem weet en komt in de problemen wanneer Werner een schadevergoeding vordert. Rosalie is haar job als kamermeid grondig beu en hoopt dat Michael haar kan helpen.

1447
Rosalie moet zich bij Doris verontschuldigen voor de beschadigingen aan haar kleed. Even later probeert ze Pachmeyer rond haar vinger te winden, in de hoop een job bij hem te versieren. Konstantin brengt Peter in contact met een knappe pianiste, in de hoop hem aan haar te kunnen koppelen. André ziet geen andere mogelijkheid dan Doris zijn aandelen van de brouwerij over te maken, wetende dat hij Theresa hiermee ruïneert...

1448
André worstelt met gewetensproblemen en vertrouwt Werner toe dat hij afgeperst wordt door Doris. Hij onderneemt meteen actie. Peter vangt een gesprek op tussen Doris en André, en komt zo te weten dat de brouwerij van Theresa in gevaar is. Hij wil haar waarschuwen, maar zijn toenadering wordt verkeerd geïnterpreteerd...

1449
Theresa is in shock wanneer ze de plannen van Doris te weten komt. Peter raadt haar aan de vrouw niet meer te vertrouwen, terwijl Konstantin het opneemt voor zijn moeder. Werner en Doris verzoenen zich ondertussen met elkaar. Gitti viert binnenkort haar verjaardag, maar is door de situatie tussen haar, Rosalie en Julius niet bepaald in feeststemming.

1450
Theresa is vastberaden haar brouwerij niet zomaar uit handen te geven. Doris kan daardoor niet anders dan Grosswihler voor te liegen. Ze zint echter op wraak wanneer Theresa haar even later verraadt.. De kloof tussen Rosalie en haar familie wordt alsmaar groter. Julius schrijft, op aanraden van Charlotte, een brief aan zijn dochter.