.
News Image

Deze week in P-Magazine

Rudi Vranckx
Hommeles in Zuid-Soedan? Rudi was er. Het aangevallen shoppingcenter in Kenia? Rudi zat net bij de agressor Al-Shabaab. We kunnen bijna geen conflict meer
bedenken of Rudi Vranckx was erbij. Maar dat is niet zonder gevolgen. "Ik heb een grote angst gekregen om gekidnapt te worden. Of het nu op mijn werk is of in een vieze cel in Bagdad, opgesloten zitten is het ergste wat me nu kan overkomen."

Slechte gamefilms
Er rust een vloek op films gebaseerd op videospelletjes. Bijna geen enkele weet de B-drempel te overstijgen en dat al ruim 20 jaar. De ene keer omdat de regie de ziel van het verhaal verkrachtte, de andere keer omdat de acteurs er zo hard op los vogelden dat ze nog amper aan acteren toekwamen, met Kylie Minogue en Jean-Claude Van Damme voorop.

Delfine Persoon
Als Delfine Persoon haar volgende opponent tegen het canvas mept, is ze de beste vrouwelijke bokser ter wereld. U had nog nooit van haar gehoord? Ach, de organisatie achter de verkiezing voor 'Sportvrouw van het Jaar' ook niet.

Domme sportblessures
Lang niet alle blessures worden opgelopen op het sportveld. De dansvloer, de badkamer en het ziekenhuis zijn minstens zo gevaarlijk. En dan zijn er nog de idioten die een simpele blaar op hun voet proberen te doorprikken met een drilboor.

Shoot: Sharon Boucquez
Onze 'paasbunny' groeide op als getuige van Jehova, maar zwoer dat ondertussen al weer af. Het zou ook niet goed boteren tussen deze eigenzinnige, sexy losbol en de preutse gemeenschap. "Mijn ultieme fantasie? Een barokkasteel waarin de kasteelheer mij achtervolgt, mijn korset scheurt en me de nacht van mijn leven bezorgt." U ziet, we hebben niet gelogen.

Sven De Ridder
"Ik lees nooit de scripts voor ik ze accepteer. Ik ben een beroepsspeler: ik zeg zelden neen." En dat hoeft ook niet: in de VTM-reeks Cordon speelt hij de ervaren agent Nald ... terwijl hij nog nooit eerder een flik speelde. Alleen is het maar goed dat het virus niet écht bestaat, want: "Ik zou meteen ontsnappen, ook al ontketen ik zo een pandemie." Awel merci, Sven!