.
News Image

Deze week in P-Magazine

Lesley-Ann Poppe met haar volledige decolleté

Lesley-Ann Poppe: "Mijn borsten zijn mijn eerste verdedigingslinie"

Onze patrones van de Dag van het Decolleté moest uiteraard een 'schoon schap' hebben. Enter Lesley-Ann Poppe. "Een Italiaan reed zelfs eens in het kanaal omdat hij te lang naar mijn borsten keek."

Jeff Hoeyberghs: "De tepels zijn de spiegels van de ziel"
De man die al meer tieten zag dan wij boterhammen gegeten hebben, was andermaal niet te houden toen onze journalist hem bezocht: "Als ik de blote boezem van Kristien Hemmerechts zie, hoef ik de rest van haar zever niet meer te horen." En ja, daar bedoelt hij véél meer mee dan u in eerste instantie zou denken.

Het bouwvakkersdecolleté is in gevaar
We kunnen moeilijk een decolleténummer maken zonder aandacht te besteden aan de mannelijke variant. Want die staat op het punt van uitsterven. Daarom: laat uw broek zakken. Maar nu ook weer niet te ver, Jean-Luc Dehaene.

Gilles De Coster: "Klink ik als een filosoof van den Aldi?"
Gilles De Coster mag dan wel de nieuwste Slimste Mens zijn en in de 'plezante speeltuin van Vier' werken, toch is niet alles rozengeur en maneschijn. "Ik mag niet naar het WK in Brazilië, want wij hebben die fucking tv-rechten niet."

Decolletéquiz
Jaja, elke man stoeft graag dat hij de tetten van BV X of Y van honderd meter afstand herkent. Tijd om deze zelfverklaarde borstenkenners het vuur aan de schenen te leggen in onze decolletéquiz, waar trouwens veel research voor verricht werd.

Beroemde borsten
Geen Dag van het Decolleté zonder dat enkele bekende Vlaamse deernes ontboezemingen doen over hun, euh, boezem. Die zijn doorgaans best tevreden over hun voorgevel: "Mijn vriendin en ik staan soms topless voor de badkamerspiegel en dan springen we op en neer."