.
News Image

Deze week in Home And Away

Vrijdag krijgen we de 6000ste aflevering van Home And Away op VTM.
Staat er iets speciaals te gebeuren in de 6000ste aflevering van Home And Away?

Aflevering 5996
Nate en Sofie gaan op een tweede date en ze hopen dat ze nu eindelijk met rust gelaten worden. Alf wil een welkomstetentje organiseren voor Roo, maar daar is Maddy niet zo tuk op. Brax vertelt Ricky dat hij van haar houdt. Andy heeft genoeg van Hannahs regeltjes.

Aflevering 5997
Nate ontwaakt in Sophies hotelkamer. Hij ontdekt al snel dat het ziekenhuis hem de hele nacht heeft geprobeerd te bereiken. Maddy duwt Josh in de armen van Evelyn. Roo’s ziekte is een medisch mysterie.

Aflevering 5998
Matts zomervakantie valt dik tegen omdat hij in geldnood zit. Hij besluit dan ook aan het werk te gaan om wat extra te verdienen. Nadat ze een passionele kus deelden, hebben Evelyn en Josh er moeite mee om zich normaal te gedragen. Phoebe heeft moeilijkheden met de kinderen van Heath en gaat op zoek naar een oplossing.

Aflevering 5999
Sasha’s job in de diner staat op het spel. Irene is woest. Het gaat er passioneel aan toe tussen Casey en Denny. Phoebe vertelt Darcy dat Heath het hoederecht over de kinderen wil.

Aflevering 6000
Casey en Denny zijn stapelverliefd maar besluiten het rustig aan te doen. Zac heeft er moeite mee om het verleden achter zich te laten. Roo is nog steeds niet ontwaakt. De artsen hebben nog altijd het raden naar haar ziekte. Alf is bang om haar kwijt te raken.