.
News Image

Deze week in Home And Away

Wat gebeurt er deze week in Home And Away?
Wat gebeurt er deze week in Home And Away?

Aflevering 5976
Phoebe wil niet in angst leven en keert terug naar Summer Bay. Bianca en Heath zijn er nog niet klaar voor om definitief een punt te zetten achter hun huwelijk. Nu Zac zijn drankprobleem onder controle heeft, vraagt hij aan Bianca of hij opnieuw kan komen werken. Casey krijgt gevoelens voor Denny, maar hij wil zijn vriend Chris niet kwetsen.

Aflevering 5977
Net nu alles weer goed gaat tussen haar en Heath, krijgt Bianca een belangrijke brief die haar leven opnieuw op z’n kop kan zetten. Casey vindt Kyle bewusteloos op het strand en brengt hem naar het ziekenhuis. Hij weet echter niet wie hem in het water geduwd heeft. Nate krijgt intussen bezoek van een oude bekende.

Aflevering 5978
Ricky en Leah ontdekken dat Nate nog steeds officieel getrouwd is met Sophie, ook al zijn ze al jaren uit elkaar. Sophie beweert dat ze naar Summer Bay gekomen is voor haar nieuwe job, maar Nate vermoedt dat er meer achter zit. Oscar wordt verteerd door schuldgevoelens terwijl hij zich klaarmaakt voor zijn rechtszaak.

Aflevering 5979
Evelyn probeert haar broer te kalmeren en kan hierbij rekenen op Spencers steun. Josh wil graag zijn best doen op school maar kan hierdoor minder tijd doorbrengen met Maddy, die hiervoor maar weinig begrip toont. John wil Marilyn trakteren op een romantisch weekendje.

Aflevering 5980
Marilyn is klaar voor de volgende stap in haar relatie met John, maar is hij dat ook? Jett gaat met zijn boot varen op zee, maar dat blijkt al snel een slecht idee te zijn. Josh heeft intussen nog steeds moeite op school en vraagt daarom achter Maddy’s rug bijlessen aan Sasha.