.
News Image

Deze week in Home And Away

De spanning laait hoog op in Summer Bay.

5836
Irene en Roo staan aan de grond genageld wanneer Robyn toekomt, die beweert dat hij Chris' vriendin in. Chris brengt Indi naar de diner, maar wanneer hij Robin ziet, slaat hij in paniek. Hij probeert haar op alle mogelijke manier te ontlopen. Leah dekt Hannah en Zac nog steeds in wanneer de politie naar hen op zoek is.

5837
Murray rust uit bij Leah de bank. Hannah belt Zac want ze wil dat hij naar huis komt en ze waarschuwt hem dat Murray hem opwacht. Indi geeft Chris de kans om uit te leggen wat er met Robyn is gebeurd. Brax vindt het geen prettig idee dat Josh op het strand slaapt.

5838
Er zijn spanningen tussen Maddy en Alf nadat hij zich uitgelaten heeft over haar relatie met Josh. Roo probeert te bemiddelen. Casey vraagt Kyle of hij het OK vindt bevriend te zijn met Tamara. Hij wil graag de brokken lijmen met Kyle. Maddy besluit Josh binnen te smokkelen in haar kamer. Marilyn en John bereiden hun bus tour voor. Marilyn is nog steeds onzeker over haar kwaliteiten als reisgids.

5839
Marilyn en John hopen dat Jett's technologische kennis hen uit de brand helpt. Casey, April, Dex en Tamara kijken samen naar een enge film, met de nodige gevolgen van dien. Heath bezorgt Brax informatie over de Barretts. Hij besluit bovendien een gediplomeerde personal trainer te worden, maar hij houdt voor Bianca stil dat hij aan het studeren is uit angst om te falen. Spencer is klaar om ontslagen te worden uit het ziekenhuis.

5840
Een journalist is niet echt enthousiast over Marilyn's capaciteiten als gids en hij wijst haar op enkele fouten. De tour is een regelrechte ramp, maar de meeste toeristen zijn dol op haar humor. Sasha is bezorgd om Spencer's onstabiele gedrag. Dex probeert in te breken in Heath's flat maar wordt betrapt door Kyle.