.
News Image

Deze week in Home And Away

Sally maakt zich zorgen....

5811
Casey herstelt goed na de alcoholvergiftiging die hij opliep. Maddy vraagt hem hoe de zaken er nu voor staan met Tamara. Na de desastreuze test met de tour bus, besluit John Marilyn op te leren. Pippa staat te popelen om terug naar school te gaan en Sally vindt het moeilijk om niet al te bezorgd te zijn.

5812
De passie tussen Casey en Maddy laait hoog op. Heath weet nog steeds niet hoe hij alles moet opbiechten aan Bianca. Brax en Ricky raden hem aan open kaart te spelen. Pippa wil niet langer overhoop liggen met Sally en wil het beste maken van hun tijd in Summer Bay.

5813
Op de dag van hun huwelijk voelt Heath zich er niet lekker bij dat Bianca nooit de waarheid zou kennen over wat er gebeurd is enkele dagen terug. Ricky voelt zich er ook niet goed bij dat zij met dit geheim moet leven. Brax waarschuwt haar echter dat ze haar mond moet houden om Bianca's grote dag niet te verpesten. Net voor de ceremonie heeft Darcy een verrassing voor Heath.

5814
Nadat ze haar huwelijk ontvlucht heeft, wil Bianca maar 2 dingen: zich zo snel mogelijk ontdoen van haar trouwjurk en haar koffers pakken. Ricky doet wat ze kan om haar te kalmeren en ook Irene draagt haar steentje bij. Dex krijgt een jobaanbieding maar met al wat er gebeurd is, vindt hij dat hij het niet kan maken om te vertrekken. Chris stelt Indi voor een ultimatum.

5815
Sally is ongerust wanneer Pippa naar de film gaat met Marilyn. Roo doet haar best om Sally wat rust te gunnen en haar te doen relaxen. Sasha en Indi zwaaien Dex uit. John begint aan de promotiecampgne voor zijn tourmaatschappij.