.
News Image

Deze week in Home And Away

Sally stelt zich bijzonder kwetsbaar op.

5806
Bianca heeft moeite met het plannen van haar huwelijk en met haar verwarrende gevoelens voor Zac. Ze vraagt April om haar bruidsmeisje te zijn. Heath waarschuwt Kyle dat hij geen liefdesberichten naar Tamara moet sturen omdat Casey niet met zijn neus op de feiten gedrukt moet worden. Pippa is gefrustreerd dat ze in het ziekenhuis moet blijven en geraakt overstuur wanneer ze ziet hoe veel zorgen Sally zich maakt.

5807
Heath is in de war wanneer Bianca het huwelijk wil uitstellen. Hij is ervan overtuigd dat dit iets te maken heeft met haar gevoelens voor Zac. Brax schakelt Ricky's hulp in om het huwelijk weer op haar sporen te krijgen. Pippa geraakt gewoon aan de ziekenhuisroutine. Alf vertelt Sally dat haar dochter haar eigen begrafenis al begint te plannen.

5808
Brax, Casey en Kyle geraken Heath kwijt in de nachtclub. Brax gaat naar hem op zoek terwijl Casey en Kyle blijven feesten. Bianca is Ricky erg dankbaar voor haar hulp en vraagt haar om haar bruidsmeisje te zijn. Chris probeert indruk te maken op Indi. John is bang dat Marilyns hoofd niet helemaal naar hun nieuwe tourdienst staat.

5809
Sally en Alf mijmeren over het verleden en Sally stelt zich kwetsbaar op wanneer ze vertelt dat ze haar ex-man Flynn mist. Roo, Harvey en Alf beseffen dat ze nooit genoeg geld samen zullen krijgen voor Pippa's behandeling in Amerika en gaan op zoek naar een sponsor. John besluit Marilyn te testen. Chris probeert Indi te charmeren met een romantisch gebaar.

5810
Wanneer ze in de wildernis gestrand zijn met de bus, probeert Marilyn de hand uit te reiken naar Jett. Mara die is nog steeds boos op haar omdat hij denkt dat Marilyn Gina's plaats probeert in te nemen. Sally zoekt vluchten op voor haar en Pippa nu er een plaatsje is vrijgekomen in de Mayo kliniek in Amerika. April is vastberadener dan ooit om de oorlog met dokter Bradley te winnen.