.
News Image

Deze week in Familie

Zien we Rudy eindelijk terug?


Wat staat er deze week in Familie te gebeuren? We zetten de inhouden op een rijtje:



Inhoud 27 februari 2017:

Véronique loopt gespannen rond. Rudi en Mathias ruiken onraad. Alfons wil een vaste avond vastleggen om af te spreken met Benny. Hij houdt echter de boot af. Niko en Stan moedigen Evy aan om terug met haar blog te beginnen. Jan maakt zich zorgen over zijn dochter.




Inhoud 28 februari 2017:

Rudi vindt dat Véronique met Lars over haar gevoelens moet praten. Benny praat zijn mond voorbij tegen Mathias. Simon en Lars krijgen nieuws over de deal met Ninehouse. Emma wil op reis met Guido.




Inhoud 1 maart 2017:

Alfons wil Benny verrassen met een ontbijt. Hij denkt er zelfs aan om hier een wekelijks ritueel van te maken. Jan is een gebroken man. Zjef probeert indruk te maken op Rudi. Guido laat Ronald weten dat hij niets meer te maken wil hebben met diens louche zaakjes...




Inhoud 2 maart 2017:

Stan probeert Evy te overtuigen om ontslag te nemen bij Fashion en samen een nieuwssite te starten. Emma ontdekt waar Guido en Kobe mee bezig zijn. Rudi en Hanne stellen een baanbrekend ontwerp voor om de nieuwe Ninehouse-collectie extra cachet te geven. Zjef blijft zich zorgen maken omdat Rudi zich afstandelijk gedraagt.




Inhoud 3 maart 2017:


Emma wil Guido het huis uit. Ondertussen houdt de politie een klopjacht naar de gestolen wagen. Jan probeert zijn huwelijk weer op de rails te krijgen. Niko vraagt Mieke om hem te vertegenwoordigen bij contractbesprekingen.