.
News Image

Deze week in Familie

Wat gaat er in je favoriete soap gebeuren?


De familie Van den Bossche maakt zich klaar voor een straffe week want er staat één en ander te gebeuren in de VTM-soap Familie.



Inhoud 20 februari 2017:

Niko wil een camouflagetent in zijn kamer installeren om ongezien de buren te kunnen filmen. Voor Zjef is de maat vol. Jan probeert Simon te overtuigen om met Wils te gaan praten. Véronique smeekt Lars om terug te komen naar Fashion.



Inhoud 21 februari 2017:

Niko en Zjef worden opgeschrikt wanneer er plots een huiszoeking bij hen plaatsvindt. Guido probeert Mila opnieuw 'papa' te doen zeggen. Lars en Véronique gaan tot het uiterste om de nieuwe collectie tegen vrijdag af te hebben. Mathias komt met een idee op de proppen. Faroud breekt en wil de waarheid vertellen.




Inhoud 22 februari 2017:

Jan wordt nog steeds gechanteerd door Benny. Hanne en Julie hebben de hele nacht doorgewerkt aan de ontwerpen. Weten ze Wils te overtuigen? Evy wil haar relatie met Stan spannender maken.



Inhoud 23 februari 2017:

Zjef kan het gedrag van Niko niet meer aanzien. Hij wil verhuizen. Evy blijft Stan uitdagen. Lars weet de tips van Simon te appreciëren. Véronique denkt daar duidelijk anders over. Hanne weet ondertussen niet meer waar haar hoofd staat. Ze zoekt steun bij Rudi. Jan zit eronderdoor en is het geplaag van Benny beu.



Inhoud 24 februari 2017:

Myriam praat met de politie. Kan ze ervoor zorgen dat de aanklachten tegen Niko vervallen? Viv praat met Benny over haar schuldgevoelens ten opzichte van Linda. Guido is ervan overtuigd dat hij een slechte papa is. Bij Fashion houdt iedereen zijn adem in als Wils een beslissing neemt. Rudi heeft nieuws voor Zjef.