.
News Image

Deze week in Familie

Véronique en June broeden een plannetje uit....


Het gaat weer een spannende week worden in Familie.



Aflevering 5366

Rudi ergert zich aan de bemoeienissen van June. Véronique probeert haar zakenpartner tot de orde te roepen. Evy wordt gewaarschuwd door haar collega's: ze mag niet te ver gaan in haar research naar Menno. Peter legt de tegenargumenten van Thomas naast zich neer en wil koste wat het kost modellenbureau Casters Agency overnemen.



Aflevering 5367

Benny heeft een vrije dag en helpt Mathias bij het kiezen van een secretaresse. Maarten blijft vreemde geluiden horen en schimmen zien. Hij probeert de hallucinaties te verdringen en wil zo veel mogelijk alleen zijn. Evy kan niet weerstaan aan de drang om Menno op te bellen.



Aflevering 5368

Peter kondigt de overname van Casters Agency aan. Het nieuws stuit op gemengde reacties. Vooral Thomas steekt zijn ongenoegen niet onder stoelen of banken. De verhuis van Vero Bello zit erop. Véronique wil met een schone lei beginnen en alle neuzen in dezelfde richting krijgen.



Aflevering 5369

Zjef wacht op een teken van leven van Evy en wordt steeds ongeruster. Peter geeft Thomas en Liesbeth meer verantwoordelijkheid om zichzelf te kunnen focussen op zijn rol binnen Fashion Models. Ondertussen blijft de concurrentie tussen Fashion en Vero Bello de familie in twee verdelen. De vete leidt zelfs tot een hevige discussie tussen Jan en Rita. Leen is bezorgd over Maarten.



Aflevering 5370

Thomas beslist om zijn grootmoeder te gaan opzoeken in Keulen. Hij wil dat Hanne hem vergezelt. Zjef steunt de plannen van Liesbeth voor de volle 100% en laat dat duidelijk merken. Peter maakt kennis met de modellenwereld en dat lijkt hem te bevallen. Zijn omgeving heeft echter minder vertrouwen in de situatie. Véronique en June broeden ondertussen op een tegenzet...