.
News Image

Deze week in Familie

Wat staat er in de nieuwe week van Familie te gebeuren?


Wat staat er in de nieuwe week van Familie te gebeuren?



5351 - 29/09/2014

Leen ontdekt dat Maarten zijn verhaal wil vertellen aan een journalist. Zal ze Faroud inlichten of kiest ze de kant van haar broer? Véronique komt te weten waarom Cédric zich zo opstandig gedraagt. 's Avonds schuift ze samen met Peter de benen onder tafel op het verzoeningsetentje van Marie-Rose. Niko vraagt Hanne op Miekes trouwjurk te ontwerpen.



5352 - 30/09/2014

Het verzoeningsdiner van Marie-Rose dreigt helemaal uit de hand te lopen. Anna, Albert en Trudy doen hun uiterste best om de gemoederen te bedaren. Bart breekt wanneer Maarten niets meer met hem te maken wil hebben.



5353 - 01/10/2014

Evy is totaal van slag door wat ze heeft gezien en confronteert Andreas met de feiten. Trudy vindt het niet kunnen dat Peter zijn dochter heeft verboden om haar oma nog te zien. Ze maakt Marie-Rose duidelijk dat ze haar kant kiest. Ook tussen Cédric en Louise komt het tot een aanvaring. Marie-Rose doet thuis een onthutsende ontdekking.



5354 - 02/10/2014

Mathias doet zijn beklag bij Benny. Cédric vindt dat zijn moeder te weinig tijd voor hem vrijmaakt. Hij stelt een to do lijst op voor het weekend. June gedraagt zich als een echte bitch bij Vero Bello en laat zowel Rudi als Marie-Rose naar haar pijpen dansen.



5355 - 03/10/2014

Evy wil haar problemen even vergeten en gaat op stap met Mieke. 's Avonds worden de eerste exemplaren van haar boek geleverd. Hanne vertelt met lood in de schoenen dat ze samen met Thomas naar Parijs gaat. Liesbeth en Zjef krijgen de volle laag van Peter omdat ze zich laten restylen bij Vero Bello...