.
News Image

Deze week in Familie

Wat staat er in de nieuwe week van Familie te gebeuren?


Wat staat er in de nieuwe week van Familie te gebeuren?





5346 (22/09/2014)

Het geduld van de terroristen raakt op. Maarten moet beslissen of hij ingaat op hun eisen om Roos vrij te krijgen. Hij komt voor een verscheurende keuze te staan. Trudy heeft haar bedenkingen bij de strategie die Peter volgt bij Fashion. Evy besluit een herfstbarbecue te organiseren.



5347 (23/09/2014)

De kloof tussen Véronique en Céric wordt alsmaar groter. Mathias wordt nog steeds achtervolgd, maar durft Marie-Rose de waarheid niet op te biechten. Thomas hakt een belangrijke knoop door: kiest hij voor Fashion of voor Vero Bello?



5348 (24/09/2014)

Faroud is zwaar onder de indruk van wat er zich in het winkelcentrum heeft afgespeeld. Hij heeft een openhartig gesprek met Leen. Véroniques restylingsactie zint Peter niet. Hanne voelt zich ongemakkelijk bij de avances van Thomas. De situatie tussen Véronique en Cédric gaat van kwaad naar erger.



5349 (25/09/2014)

Bart ziet geen andere uitweg dan te liegen tegen de familie over Maartens verdwijning. Linda ziet het niet zitten om te repeteren en vraagt Maud om haar te vervangen. Mathias heeft een verrassend gesprek via skype. Het nieuws dat Marie-Rose voor Vero Bello werkt, slaat bij Peter in als een bom...



5350 (26/09/2014)

Bart heeft een bijzonder moeilijk gesprek met zijn vader. Ook Leen heeft het niet makkelijk. Niko organiseert een brainstorm voor zijn huwelijk met Mieke. Evy maakt zich zorgen over Andreas' nieuw aanstormend talent Vanessa. Ze probeert haar jaloezie te onderdrukken. Liesbeth is blij met de steun van Benny en bedankt hem op een bijzondere manier. Mathias wordt gestalked.