.
News Image

Deze week in Buren

Sonya en Toadie hebben een relatieprobleem....


Het gaat niet goed tussen Toadie en Sonya. Komt het tot een breuk?



Aflevering 6814

Terese doet haar best om Josh op te monteren. Brad is ervan overtuigd dat Mason schuld heeft aan het ongeval. Imogen probeert Mason te steunen. Kate is ontzet wanneer ze hoort over de zwangerschap van Georgia, terwijl Brennan dan weer geschokt reageert op de vroegere relatie van Kate en Kyle.



Aflevering 6815

Brennan ziet hoe erg Kate eraan toe is en besluit in Erinsborough te blijven om haar te steunen. Georgia trekt duidelijke grenzen voor Kyle. De families van Josh en Mason komen lijnrecht tegenover elkaar te staan.



Aflevering 6816

Kate wil haar problemen zelf oplossen en weigert elke hulp. Er is duidelijk iets gebroken in de relatie tussen Toadie en Sonya. Ondertussen probeert Callum een manier te vinden om puppie Loki te kunnen houden. Brennan heeft vragen bij het gebruik van de veiligheidscamera's in de garage.



Aflevering 6817

Het ongeluk van Josh drijft de bewoners van Ramsay Street uit elkaar. Susan stuurt Kate naar huis om weer tot zichzelf te komen. Mason en Imogen beginnen een geheime relatie.



Aflevering 6818

Lauren en Terese verdedigen hun zoons en komen lijnrecht tegenover elkaar te staan. Josh kan het succes van Amber moeilijk verwerken. Mason en Imogen blijven elkaar in het geheim ontmoeten.



Aflevering 6819

Joshua vreest dat zijn carrière over is. Georgia beslist om met de baby terug te keren naar Birregurra, in de buurt van haar familie. Callum plant een grote romantische verrassing voor Josie.