.
News Image

Deze week in Buren

Sonya herinnert zich weer weer heel wat en dat breekt iemand zuur op.

Aflevering 6633
Door het verrassingshuwelijk lijkt Sonya zich weer grote delen van haar verleden ter herinneren. Steph grijpt een meningsverschil tussen Lucas en Vanessa aan om tweedracht te zaaien. Mason heeft het gevoel op de goeie weg te zijn in Erinsborough, alleen Chris blijft op zijn hoede voor hem.

Aflevering 6634
Sonya geeft Mason aan bij de politie; zijn arrestatie heeft zware gevolgen voor de familie Turner. Vanessa probeert Lucas duidelijk te maken dat Steph achterliggende motieven heeft. Sonya spoort Toadie aan om Steph te helpen.

Aflevering 6635
De drie mannen van de familie Turner zitten in grote problemen, vooral Mason, die vreest dat Kate zich van hem af zal keren. Rhiannon brengt Paul in een moeilijk parket.

Aflevering 6636
Het gaat van kwaad naar erger met de familie Turner. Ook Pauls leven davert op zijn grondvesten.

Aflevering 6637
De komst van zijn zus Lucy maakt de situatie voor Paul alleen maar erger. Amber zegt haar verjaardagsfeestje af, in de overtuiging dat niemand nog iets met familie Turner te maken wil hebben. Kyle probeert Georgia's naam te zuiveren.

Aflevering 6638
Steph stoot op informatie die een bom zou kunnen leggen onder de relatie van Lucas en Vanessa. Kyle slaagt erin om Georgia haar job terug te bezorgen. Zij is hem erg dankbaar. Amber verbergt haar ware gevoelens voor Chris. Karl maakt zich zorgen over Steph.