.
News Image

Deze twee openen een winkel

Tanja Dexters en Lesley-Ann Poppe hebben grootse plannen.


Lesley-Ann Poppe en Tanja Dexters hebben plannen, grote plannen zelfs. Het is menig journalist opgevallen: Tanja Dexters duikt nog zelden op feestjes op. Tanja liet in het verleden zelden een feestje aan haar neus voorbij gaan maar het is al een tijdje geleden dat we haar nog gespot hebben. De laatste keer dat we haar zagen was bij de Samson & Gert Kerstshow in Plopsaland De Panne. Het lijkt er sterk op dat Tanja meer dan ooit gebeten is door het virus van een ondernemer. Sinds de blondine haar eigen modebedrijf heeft gelanceerd, lijkt ze de feestjes links te laten liggen. Ongetwijfeld zit het feit dat Tanja 's morgens vroeg al uit de veren moet voor haar presentatiewerk op Story FM daar ook voor iets tussen. Tanja heeft heel wat steun van haar man Miguel die al jaren in de modewereld actief is. En toch is het niet met hem dat Tanja een winkel wil openen.



Tanja Dexters zou volgens Het Nieuwsblad met Lesley-Ann Poppe in zee gaan. Beide dames zouden in september samen een winkel willen openen. De kans is groot dat dat in Antwerpen zal gebeuren. Dexters en Poppe zijn al jaren goede vriendinnen. Tanja is met mode bezig, Tanja ook maar doet daar ook nog eens cosmetica bij. Beide dames hebben bovendien hetzelfde doelpubliek.

Lesley-Ann staat deze week trouwens op de cover van de nieuwe P. In het weekblad stelt de blondine haar lingerie-collectie voor.