.
News Image

De Smurfen hebben vakantie!

Er verschijnt alweer een nieuwe DVD rond onze blauwe vrienden. In deze Zomerspecial “Het is Vakantie” hebben ze weer heel wat last van Gargamel!

Er verschijnt alweer een nieuwe DVD rond onze blauwe vrienden. In deze Zomerspecial “Het is Vakantie” hebben ze weer heel wat last van Gargamel!

Aflevering 1: ’De slechtweer Smurf’: Het is tijd voor de jaarlijkse picknick in het bos, maar het regent! Knutsel heeft een idee en maakt een ’weermachine’. Met deze machine kunnen de Smurfen kiezen welk weer het wordt. Maar wat als ze allemaal een ander weertype willen? - Aflevering 2: ’Het versmurfte paradijs’: Luilaksmurf droomt dat hij op een paradijselijk eiland is en geen klusjes meer moet uitvoeren van Grote Smurf. Zijn droom wordt echter snel een nachtmerrie. - Aflevering 3: ’De smurfische Spelen’: Na een nipte ontsnapping aan Azraël, besluiten de Smurfen dat ze aan sport moeten doen om hun conditie te verbeteren. Grote Smurf roept daarom de eerste Smurfische Spelen in het leven. - Aflevering 4: ’Smurfbreuklingen’: Smurfin is het alledaagse leven grondig beu. Zou het niet veel leuker zijn om een lange zeiltocht op zee te maken in plaats van elke dag hetzelfde werk te moeten doen? Smurfin ziet haar droom werkelijkheid worden nu Droomsmurf van plan is een cruise te maken. Zou dat niet heerlijk zijn? - Aflevering 5: ’Het smurfen café’: Knutsel en Smulsmurf hebben een verfrissende lekkernij uitgevonden. Ze noemen het smurfijs. Maar hun uitvinding zet beide Smurfen tegen elkaar op. En dan is er nog Gargamel die vervelend doet.. De Smurfen Zomerspecial “Het is Vakantie” Barcode: 5412012155107