.
Chris Van Tongelen, Gunther Levi en Davy Gilles van De Romeo's
vrijdag 20 december 2013

De Romeo's verder zonder Gunther Levi?

Het rommelt bij De Romeo's.

Vandaag pakt Het Laatste Nieuws uit met een groot artikel over De Romeo's. Er zou een bom liggen onder De Romeo's. Aanleiding van het verhaal is niet alleen het feit dat Davy en Chris afgelopen weekend alleen op het podium stonden, het zou al langer rommelen. "Schuldige" zou Gunther Levi zijn die zich niet echt zou willen smijten om met De Romeo's door te breken in Nederland want dat is wat Davy en Chris al langer willen. Ze stonden vorig weekend nog in het Gelredome in Arnhem, een opwarmertje voor wat wellicht in 2014 komen zal. Tenminste, dat hopen De Romeo's. Is Vlaanderen te klein voor de Romeo's? En zal Nederland een Vlaamse versie van De Toppers wel appreciëren? Onze noorderburen zijn nogal chauvinistisch en gaan weliswaar graag uit de bol maar of ze echt op De Romeo's zitten te wachten is nog maar de vraag. We hopen voor de Romeo's uiteraard van wel.

Kris Bloemen, de huidige begeleidier van De Romeo's, geeft in de krant toe dat het rommelt binnnen De Romeo's. Wat hij daarmee bedoelt is niet duidelijk maar feit is dat Gunther op vakantie vertrokken is naar de Verenigde Staten. Dat kan ook want De Romeo's hebben volgens hun website geen optreden meer tot 5 januari aanstaande.
Volgens Het Laatste Nieuws is Gunther tijdelijk uit de groep gezet om zich te bezinnen over zijn toekomst. De laatste vraag die ons rest: stel dat Gunther niet mee naar Nederland wil, wat dan? En door wie zal hij vervangen worden? Wordt ongetwijfeld vervolgd.

Bio van Gunther Levi, De Romeo's, Chris Van Tongelen en Davy Gilles