.
News Image

De Onsterfelijke 150 zaterdag op Joe FM

Michel Follet 11 uur lang op de radio te horen.


Michael Jackson verdiende vorig jaar 110 miljoen Euro, Elvis Presley kon nog 55 miljoen op zijn bankrekening bijschrijven. Leuk voor de nabestaanden, maar voor muziekliefhebbers is het de muzikale erfenis die telt.

Op 1 november eert Michel Follet 150 onsterfelijke artiesten in een elf uur durende radio-uitzending. Hierbij herdenkt hij niet alleen de grote legendes, maar ook de minder voor de hand liggende muzikanten die op hun eigen manier een stempel op de muziekgeschiedenis hebben gedrukt. Dat gaat van Freddie Mercury tot Scatman John, precies wat je van Michel Follet mag verwachten.



Michel Follet: In De Onsterfelijke 150 staat de artiest centraal. Het is géén hitparade, dus de positie noch het liedje waarmee ze in de lijst staan is belangrijk. Ik heb juist af en toe een minder bekend liedje uitgekozen, dat daarom niet minder prachtig is. Van alle artiesten die in de Top 10 staan draait Michel dan ook niet één maar twee nummers.



De Onsterfelijke 150 met Michel Follet hoor je zaterdag 1 november van 09u tot 20u op JOE fm. Alle liedjes, inclusief hoesjes en videoclips, zijn te volgen op JOE.be.


Bio van Michel Follet

Meer Over:

Michel Follet