.
News Image

De MENT Vlaamse Top 10 van 28 oktober

Jong talent maakt plaats voor een oude rot in het vak.


Fadim stond met Ik sta op straat één weekje in de MENT Top 10 maar moet nu plaats ruimen voor Danny Fabry, die met Pretty woman zijn neus opnieuw binnensteekt op 10. Twee weken geleden was hij ook al nieuw op 10.



Dana Winner en Christoff zakken beiden één plaats en komen terecht op 9 en 8. David Vandyck en Corry Konings maken hiervan gebruik en klimmen twee plaatsen met hun versie van L'avventura (van 9 naar 7). Lissa Lewis blijft status-quo op 6 met Gouden glimlach.



Lisa del Bo en haar zoon Eli scoorden een grote najaarshit met Stilte na de storm maar moeder en zoon dalen nu fors, van 2 naar 5. Ook Sergio moet uiteindelijk het onderspit delven, na vele weken op nummer één. Alleen bij jou belandt op 4.



In de top-3 komen we eerst Maarten Cox tegen, die de vijfde plaats inruilt voor de derde. Leuker met twee komt zo weer wat dichter bij de top. Bart Peeters en Lepeltjesgewijs vinden we op nummer 2, twee plaatsen hoger dan vorige week. De nieuwe nummer 1 is We feesten heel de nacht van Laura Lynn. De schlagerkoningin had slechts vier weken nodig om de eerste plaats in te palmen.


Meest recente foto’s van Fadim, Danny Fabry, Dana Winner, Christoff, David Vandyck, Corry Konings, Lisa del Bo, Sergio, Maarten Cox, Bart Peeters en Laura Lynn: