.
News Image

De MENT Vlaamse Top 10 van 27 januari

Alweer een nieuwe nummer 1. Laura Omloop wordt verslagen door een hippe veertiger.


We beginnen op 10 met Ive Rénaarts, de MENT Tip van vorige week. Ive staat al een poos in het vak maar Ik kan het zonder jou niet aan zou weleens zijn eerste hit kunnen worden. Laura Lynn zakt één plaatsje, van 8 naar 9, met Dans.



Onvoorwaardelijk wij van Clouseau stond twee weken geleden nog te pronken op het hoogste schavotje, maar nu komen we de broederlijke song van Koen & Kris al tegen op 8 (gezakt van 3). Evi Goffin schuift dan weer op in de goeie richting: van 9 naar 7 voor Kus me.



Nicole & Hugo blijven staan aan de rand van de Top 5 maar worden ingehaald door schalkse Ivann. Zijn Ik kan de hele wereld aan klimt van 7 naar 5. Laura Omloop moet haar eerste plaats laten schieten en tevreden zijn met nummer 4 voor Meer.



De MENT Top 3 ziet er zo uit: Eén plaats winst (van 4 naar 3) voor Dansen van Niels Destadsbader. Drie plaatsen winst (van 5 naar 2) voor Wim Leys en Vannacht zijn we samen. De nieuwe nummer één is voor Gene Thomas. Zijn Fata morgana is een schot in de roos!



De MENT Tip van de Week is voor de kerels van Frimout. Figurant is de titel van de nieuwe song met in de clip Tatyana Beloy als figurant - of net iets meer.


Meest recente foto’s van Frimout, Ive Renaarts, Laura Lynn, Clouseau, Evi Goffin, Nicole & Hugo, Laura Omloop, Ivann, Wim Leys, Niels Destadsbader en Gene Thomas:

Bio van Tatyana Beloy

Meer Over:

Tatyana Beloy