.
News Image

De kracht van het Nee!

Maak ruimte voor JA met de kracht van het NEE!

Zeg eens eerlijk: hoe vaak betrap jij jezelf erop dat je JA zegt tegen de verkeerde dingen? Vervelende verzoeken van je baas, negatieve gedachten die je maar niet uit je hoofd krijgt, relaties of vriendschappen die je alleen maar energie kosten, een baan die je eigenlijk allang niet meer leuk vindt … En heb je er wel eens over nagedacht wat er zou gebeuren als je hier NEE tegen zou zeggen?

In De kracht van het nee laten James Altucher en Claudia Azula Altucher je zien wat er dan gebeurt. Het scheelt je niet alleen veel tijd en narigheid, het kan zelfs letterlijk je leven redden.

Als je leert om NEE te zeggen tegen alle negativiteit in je leven, creëer je ruimte. Voor jezelf, voor nieuwe kansen, een positievere blik op de wereld, voor mensen die bij jou passen. De auteurs laten zien dat je ook het recht hebt om NEE te zeggen. En wie dat eenmaal onder de knie heeft voelt zich vrij om JA te zeggen tegen al het goede in het leven.

Dit boek leest als een trein, inspireert als geen ander en zet je écht aan het denken om de dingen voortaan anders aan te pakken!

James Altucher is een succesvol ondernemer, schaker, spreker, schrijver en blogger voor 15 miljoen lezers. Claudia Azula Altucher geeft les in yoga, meditatie en filosofie. Samen inspireren ze anderen met hun blogs, lezingen, boeken, online seminars en hun Q&A-sessies via Twitter.