.
News Image

De Helden van Ketnet komen naar Kidsrock 2017

Na een uiterst succesvolle eerste editie in 2015 en een tweede uitverkochte editie 2016 organiseert LIVE Entertainment dit jaar een nieuwe spetterende editie van 'Kikibul Kidsrock': een unieke combinatie van een actief doe-speelparadijs en een zomers muziekfestival voor kinderen van 4 tot 12 jaar. Blokkeer alvast zondag 17 september 2017 van 13u tot 18u in de agenda, want dit willen uw allerkleinsten zeker niet missen! Het festival zal opnieuw doorgaan op de terreinen van sport- en ontmoetingscentrum De Warot in Winksele (Herent).



De muzikale helden die 'Kidibul Kidsrock' dit jaar kon strikken zijn niet van de minste: De Helden van Ketnet. Naast ravotten en spelen met de vrienden zal er dus ook luidkeels meegzongen worden en gedanst op de hits van deze muzikale toppers.



'Kidibul Kidsrock' is de perfecte start voor een nieuw schooljaar. 'Kidibul Kidsrock' is -zoals de naam al doet vermoeden- vooral gericht op kinderen uit het lagere onderwijs. 'De Warot' wordt tijdelijk helemaal omgetoverd tot een heus speelparadijs waar kinderen zich kunnen uitleven tijdens creatieve workshops en supertoffe randanimatie, maar er wordt ook 'gerockt' tijdens de optreden van De Helden van Ketnet.



Terwijl de kids zich uitleven kunnen de mama's, de papa's, de opa's, de oma's en iedereen die dat wil, rustig 'chillen' en genieten van een hapje en een drankje.



Tickets kunnen gekocht worden via https://www.ticketshark.be/store/kidsrock