You are here

De grote terugkeer van Chris Van den Durpel

10/01/2017 12:50-

Chris Van den Durpel is er weer helemaal klaar voor.

De onsterfelijke typetjes van Chris Van den Durpel zijn terug! Legendes zoals Kamiel Spiessens, Firmin Crets of Jimmy B, maar ook gloednieuwe typetjes zoals para Kurt, podiumbouwer Danny, en trucker Igor. Hou je ook vast voor Annemie in Chris’ eigen versie van Pink Ambition!

Kamiel Spiessens opent een bed & breakfast, para Kurt steekt de para’s in Vlaanderen een hart onder de riem, of net niet, commissaris Huyghebaert leert je omgaan met terreurdreiging,… Allemaal zijn het figuren van vandaag, die elk mee zijn met de Facebook-generatie, die Instagrammen, Snapchatten, Face-swappen, en op die manier Chris en zijn typetjes naar 2017 katapulteren.

Aflevering 1:
Kamiel Spiessens ontleent Koen Wauters' smartphone en ook Sylvain Van Genechten ontdekt de nieuwe media. Ronny King stelt zijn nieuwe passie voor, chirurg Van Cauwenberghe geeft een botox-party en Philippe Mars doet mee aan Blind Getrouwd. Chris Van den Durpel creëerde afgelopen weken een aantal nieuwe typetjes, waaronder de wodka-drinkende trucker Igor, Pink Ambition-Annemie met haar dochter Annemie en een hoogst aanwezige para. Ook Snelle Eddy, Firmin Crets en wielrenner Cyriel Vervaecke zorgen voor verrassende optredens in deze eerste aflevering.

Allemaal Chris, de grappigste wereld van Chris Van den Durpel en zijn typetjes vanaf woensdag 11 januari 2017 om 20.35 bij VTM.

Gerelateerde foto's:

Setbezoek K3 Bengeltjes

Chris Van den Durpel - Londerzeel - 11/05/2012

Finale seizoen 2 Vermist

Chris Van den Durpel - Antwerpen - 06/05/2010

Gerelateerde bio's: