.
News Image

De Grietjes pakken uit met nieuwe single

Eindelijk nieuw werk voor De Grietjes...
Isabelle A, Anneke van Hooff en Silvy De Bie (die vanaf nu vast deel uitmaakt van De Grietjes) pakken uit met een nieuwe single: Ons verhaal. Op die manier schrijven ze verder aan hun verhaal dat een spetterende start kende.

Het debuut van De Grietjes (Sprong in het maanlicht) deed het meer dan uitstekend. De song kreeg enorm veel airplay, stond 11 weken in de Vlaamse Top 10 en behaalde een mooie 2e plaats.

Ondertussen hebben de drie dames al op heel wat plaatsen ambiance gebracht. Ze verzorgden al tientallen optredens, stonden in feesttenten, op festivals, in hotels, op de zeedijk, op bedrijfsfeesten, in VIP lounges enz.. zowel live on tape als met hun geweldige live band.

En met een repertoire waarin toppers als Hé lekker beest, Blank of zwart, Ik wil je, Banger hart, Vonken en vuur, 7 anjers 7 rozen, Love me just a little bit more, Stop in the name of love en Blame it on the boogie voorkomen, is ambiance gegarandeerd!

Op zaterdag 11 oktober zingen De Grietjes trouwens de pannen van het dak tijdens Sing That Song op één. Hun muzikale tegenstrevers zijn niemand minder dan De Romeo's. Dat belooft dus een spannende strijd te worden.

Begin oktober wordt ook een clip van Ons verhaal opgenomen.

Bio van De Grietjes, Isabelle A, Anneke van Hooff en Silvy De Bie