.
News Image

De Buurtpolitie verwelkomt nieuwe agente

Nieuw seizoen start eind augustus.
De vakantie loopt op z’n einde en ook de agenten uit Echte Verhalen: De Buurtpolitie keren terug uit hun zomerstop. Vorig seizoen volgden gemiddeld maar liefst 446.000 kijkers de spannende avonturen van het politiekorps, goed voor een sterk marktaandeel van 36,0% (VVA 18-54). Reden genoeg dus voor een zesde seizoen. Het ganse politiekorps draait vanaf maandag 29 augustus 2016 weer helemaal op volle toeren om de buurt veilig te houden. Dit keer verwelkomen ze een nieuwe inspecteur in hun team: undercoveragente Ines Saloua, gespeeld door Rania Gaaloul.

Ines Saloua is een bescheiden, bedachtzame en vooral diplomatische vrouw van 31 jaar, die zich zonder verpinken waagt aan gevaarlijke undercovermissies. Lef heeft ze in ieder geval in overvloed en dat is uiteraard geen overbodige luxe. Daarnaast heeft ze een groot gevoel voor humor en is ze zeker niet op haar mondje gevallen. Ines zal voornamelijk nauw samenwerken met hoofdinspecteurs Brigitte Broeckx en Eric Buelens en infiltreren in de zwaarste criminele milieus.

Naast nieuwkomer Ines blijven inspecteurs Robin, Femke, Obi, Floor en Koen, hoofdinspecteur Tineke, rechercheurs Brigitte en Eric, wijkagent Patrick en commissaris Roger op hun vaste posten. Samen trekken ze elke weekdag de straat op en maken ze korte metten met criminaliteit, staan ze klaar om mensen in nood te helpen en komen ze terecht in de meest uiteenlopende situaties. Een loodzware opdracht, maar het is er één die ze met veel plezier uitvoeren.

Echte Verhalen, De Buurtpolitie, vanaf maandag 29 augustus terug op VTM om 18.20.