.
News Image

De Beste Hobbykok van Vlaanderen - nieuw seizoen vanaf 5 maart

De zoektocht naar verborgen culinair talent is terug!
Vlaanderen schreef zich opnieuw massaal in om zijn kookkunsten te tonen op het kleine scherm in plaats van thuis in eigen keuken. In dit nieuwe seizoen van De Beste Hobbykok van Vlaanderen nemen driesterrenchefs Gert de Mangeleer en Sergio Herman de hobbykoks mee naar de oorsprong van hun culinaire passies. Geen vaste trainingskeuken dit jaar, maar locaties waarmee de sterrenchefs de hobbykoks willen onderdompelen in hun leefwereld. Er wordt gekookt op locaties doorheen heel Vlaanderen en zelfs in Zeeland, de geboortestreek van Sergio. Alleen de zes beste hobbykoks gaan in het tweede deel van de reeks aan de slag in het culinaire atelier van Gert en Sergio. In plaats van te koken voor de chefs, werken ze nu samen mét de chefs. De talenten van de hobbykoks worden verder uitgespit… en de minpunten aangepakt. Maar de druk blijft, elke week opnieuw worden de hobbykoks op de proef gesteld. En de jury is onverbiddelijk, want er kan maar één de Beste zijn.